DOUBLE COIN

Jedan od najjačih proizvođača kamionskih guma na svetu

Double Coin se nalazi među 15 najjačih proizvođača guma na svetu, sa proizvodnjom od preko 1.5 miliona kamionskih guma godišnje. Kamionske radijalne gume Double Coin već dugo poseduju ECE i DOT sertifikate i svojim odličnim kvalitetom i dizajnom izdvajaju se iz velike ponude kamionskih guma ne samo kineskih proizvođača.

Više od 25 godina na tržištu Zapadne Evrope i Amerike

Shanghai Tyre & Rubber Co. Ltd. je kompanija nastala 1990. godine restruktuiranjem postojećih kompanija, Shanghai Ta Chung Hua i Shanghai Tsen Tai, najstarijih fabrika guma u Kini sa istorijom proizvodnje od skoro 70 godina. Ove dve fabrike su još početkom 30-ih godina XX veka počele proizvodnju dva dobro poznata brenda kamionskih guma Double Coin i Warrior.

Kamionske gume napredne tehnologije

Double Coin je započeo svoj rad sa najsavremenijom i najboljom proizvodnom opremom iz SAD, Japana i Evrope, a odnedavno su Double Coin inženjeri u proizvodni proces intergrisali i naprednu TECO (Tyre Entirety Construction Optimization) teoriju i specijalnu adhezivnu tehnologiju čime su još više unapređene performanse kamionskih guma i kvalitet proizvodnje.

Kvalitet na prvom mestu

Za svoju posvećenost kvalitetu Double Coin je i zvanično dobio potvrdu 1996. godine, kada je fabrika dobila ISO 9002 sertifikat. Double Coin nudi širok asortiman kamionskih radijalnih guma u kome svako može pronaći baš ono što mu je potrebno, i garantuje visoki kvalitet i standard svake kamionske gume koje proizvede.

Double Coin dezeni

U ponudi se nalaze kamionske gume za međunarodni (L), regionalni (R) i gradski (U) transport, građevinarstvo (C) i Off-Road (O), za sve pozicije osovine: upravljačku (S), pogonsku (D) i prikolice (T).

Double Coin cenovnik

Za važeće cene za kamionske gume Double Coin obratite nam se putem telefona, mejla ili kontakt forme.