Rondo

Gume za automobile, komercijalna vozila, kamione, autobuse i poljoprivredne mašine

Preduzeće Rondo doo je spoljno trgovinsko preduzeće koje se bavi distribucijom guma svih vrsta. Centrala firme je u Novom Sadu, sa predstavništvom u Beogradu.

Rondo je autorizovani distributer sledećih proizvođača guma:

  • Double Coin
    • kamionske gume - za tržište Jugoistočne Evrope
  • Torque
    • kamionske gume - za tržište Jugoistočne Evrope
  • Seha
    • poljoprivredne gume - za tržište Srbije

 

Pored brendova iz osnovnog programa Rondo ima u ponudi i gume za autobuse i kamione renomiranih proizvođača kakvi su Bridgestone, Firestone, Michelin, Sava i drugi.

U programu guma za poljoprivrednu mehanizaciju, Rondo ima i gume izraelskog proizvođaca Alliance (poljoprivredni program i program za šumarstvo) i švedskog proizvođača Treleborg.

Od specijalne opreme za poljoprivredu preko preduzeća Rondo moguće je obezbediti točkove za udvajanje ili upotrebu uzanih guma za specijalne namene danskog proizvođača Datho.

1.aprila 2009. godine počela je sa radom IPG - Internet Prodaja Guma, poslovna jedinica u okviru preduzeća Rondo doo koja se isključivo bavi prodajom guma preko interneta. Internet prodavnica se nalazi na adresi www.internet-prodaja-guma.com, a u ponudi se nalaze auto gume i moto gume svih vodećih stranih i domaćih proizvođača. IPG - Internet Prodaja Guma organizuje prodajne akcije i sniženja tokom cele godine, a koje su prodajne akcije trenutno u toku možete pogledati na stranici GUME NA AKCIJI.